Automatisch je garagedeur openen?

Dat kan nu met je eigen telefoon!

Garagedeuropener met slimme telefoon app:

veilig en gemakkelijk in gebruik!

Deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van handzenders en deuropeners is een geweldige vooruitgang omdat u geen aparte handzender meer nodig heeft voor het bedienen van uw garagedeur. Met deze slimme garagedeuropener kunt u uw garagedeur openen met behulp van een app op uw eigen telefoon. U heeft dus geen aparte afstandsbediening meer nodig.

De slimme garagedeuropener is ontwikkeld met oog op gebruiksgemak, waarbij veiligheid uiteraard voorop staat. Zo kunt u:

 • Zelf bepalen wie toegang krijgt tot uw garagedeur
 • Zicht houden op wie de garagedeur wanneer opent met deze app
 • Gasten makkelijk toevoegen en verwijderen uit de app

Deze slimme garagedeuropener app is ook op uw bestaande systeem toe te passen

Deze slimme garagedeuropener is toe te passen op bestaande systemen, waardoor de aanpassing minimaal is ten opzichte van de winst van het nieuwe gebruiksgemak. Kortom, wij koppelen uw systeem ook aan deze app zodat uw ook met uw huidige systeem gebruik kunt maken van het voordeel dat deze app biedt.

Een kleine prijs voor groot gebruiksgemak en veiligheid.

Wij kunnen bij Brabant Deur deze slimme garagedeuropener met telefoonapp leveren en installeren voor slechts € 295,- (incl. BTW). Onze monteur helpt na het plaatsen van het danalock slot uiteraard ook met de installatie van de app op uw telefoon als u daar behoefte aan heeft.  Hij gaat pas weg als u weet hoe u het werkt en u alles zelf kunt aanpassen aan uw wensen.

Slimme garagedeuropener
Duidelijke interface van de DanaLock app
Slimme garagedeuropener
Cirkel waarin je wordt gezien door de slimme app.
Slimme garagedeuropener
De app is makkelijk in gebruik

Slimme én veilige garagedeuropener op je eigen telefoon!

Het bedrijf Poly Control, een oudgediende op het gebied van deuropeners en sloten, is al sinds 2005 bezig met het ontwikkelen en maken van (slimme) garagedeuropeners.

Zij hebben nu een app voor de telefoon ontwikkelt die makkelijk in het gebruik is, duidelijk overzicht geeft van het gebruik van de app en door de geavanceerde dubbele encryptiemethode veilig in het gebruik is. Anderen kunnen uw codering niet onderscheppen, kopiëren of uitlezen. Bovendien kunt u voor elke keer dat de deur wordt geopend op uw eigen telefoon een melding ontvangen, waardoor u altijd zicht heeft op uw garagedeur. Waar u ook bent.

Hieronder zetten we de voordelen van deze slimme garagedeuropener voor u op een rijtje:

 • Geen zender of aparte afstandsbediening, maar je eigen telefoon
 • Openen met virtuele drukknop op je scherm, gemakkelijk in gebruik
 • Meerdere gebruikers zelf toevoegen en weer verwijderen.
 • App is ook voor gasten te gebruiken, eenmalig of met terugkerende regelmaat.
 • Ieder gezinslid kan nu zelf de deur openen vanaf hun eigen telefoon
 • De app is intuïtief, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik.
 • Logboek is altijd in te zien, daardoor weet u precies wie wanneer de deur heeft geopend
 • Met automatische deur-open functie voor als u met volle handen staat
 • Ontvang ter controle een bericht op uw telefoon als iemand de deur opent
 • Toe te passen op bestaande systemen

Met deze slimme garagedeuropener kunt u ook uw gasten toegang verlenen.

Gezinsleden, buren, bedrijven, u bepaalt wie met de app uw garagedeur kan openen en u kunt daar zelfs beperkingen voor tijd of dag op zetten. Ook als u niet thuis bent, heeft u nog steeds de volledige controle over wie uw huis of garage betreed. U kunt uw gasten via hun eigen telefoon eenmalig, op gezette tijden of ten alle tijden toegang te verlenen. Denk hierbij aan:

 • Heeft u een leverancier die elke week om dezelfde tijd boodschappen komt afleveren?
 • Een oppas die met regelmaat langskomt?
 • De hondenuitlaatservice die uw hondje komt halen voor de dagelijkse wandeling?
 • Een wekelijks groentepakket dat wordt bezorgd?
 • Interieurverzorgers komen het liefste op momenten als u niet thuis bent, met vaste regelmaat per week of dag.
 • Wilt u iemand toegang geven om de planten water te geven als u met vakantie bent?

Voor al uw bezoek, eenmalig of met regelmaat, kunt u als beheerder precies aangeven wie toegang heeft en op welke momenten.

Over de app van de slimme garagedeuropener:

 • Gemakkelijk downloaden via de app store: Uw gasten kunnen eenvoudig via de app store de garagedeuropener-app downloaden, waarna u als beheerder, uw gast kunt toevoegen en de instellingen naar wens kunt aanpassen.
 • Logboek: Er zit een overzichtelijk logboek in de app zodat u precies kunt zien wanneer en wie er via uw garagedeur naar binnen gaat. Als u een persoon niet meer wilt toestaan om binnen te komen dan kunt u deze gemakkelijk verwijderen door op de prullenbak op het scherm te klikken.
 • Pushbericht ontvangen: Indien gewenst krijgt u automatisch een bericht op uw telefoon als iemand de garagedeuropener-app gebruikt.

U behoudt ten alle tijden het overzicht en controle over wie wel of niet toegang heeft tot uw eigendommen.

Slimme garagedeuropener

Garagedeur openen terwijl u met volle handen staat?

Herkent u dit: u komt met volle boodschappentassen in de handen, fiets, kind op de arm, hond aan de riem bij uw garagedeur en moet dan nog op zoek naar uw afstandsbediening? Het zijn allemaal herkenbare situaties bij thuiskomst. Met deze slimme garagedeuropener komt u niet meer 1 hand te kort om de garagedeur te openen.

Deze slimme garagedeuropener ziet u aankomen!

Binnen een straal van 200 meter zal de garagedeur zich openen als de app van de garagedeuropener contact maakt met de zender. Deze mogelijkheid kunt u in- of uitschakelen bij de instellingen van de app. De deur wordt 1x geopend zolang u binnen een denkbeeldige cirkel van 200 meter rond de garagedeur bent. Het is dus niet zo dat als u gewoon thuis bent, dat de garagedeur constant geopend wordt. Hierdoor gaat de deur niet elke keer open als u er langs loopt. Verlaat u deze denkbeeldige cirkel dan wordt het openen automatisch voor de volgende keer geactiveerd.

Ik heb al een elektrische garagedeuropener met afstandsbediening, moet ik nu weer alles vervangen?

Nee, het mooie van deze slimme garagedeuropener is dat deze kan worden toegevoegd aan bestaande elektrische garagedeuren. Dit kan door middel van de stroomaansluiting (24 volt voeding) van uw al bestaande deuropener en indien er geen stroom aanwezig is kan het met 4 batterijen (cr123 3 volt). Op uw telefoon app zit een indicator die aangeeft hoeveel stroom uw batterijen nog hebben, hierdoor heeft u altijd zicht en kunt u ze tijdig vervangen.

En wat als mijn batterij leeg is of ik mijn telefoon ben vergeten?

De deur blijft altijd nog te openen met de gewone handzender die bij uw systeem hoort.

Wilt u weten of dit ook op uw systeem is toe te passen?

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met onze kennis en ervaring verder. Ons telefoonnummer is 040 – 2623930 of laat uw gegevens achter op onze contactpagina.

Nog niet gevonden wat u zocht?

Neem dan nog eens een kijkje op de pagina van de sectionaaldeuren of bij de klassieke kanteldeuren.