>>  VACATURES  <<

 

MONTEUR voor garagedeuren (32-38 uur)

 

Deurtechnieken Vacature Service en Onderhoudsmonteur Industriele bedrijfsdeuren | Deurtechnieken Brabant

Ben jij de monteur die ons team komt versterken?

Wij zoeken per direct een monteur (32 – 38 uur) die ons team in Eindhoven komt versterken bij het monteren van bedrijfs- en garagedeuren. Het oplossen van storingen en verrichten van reparaties. In ons enthousiaste team staat collegialiteit centraal. Samen pakken we de dagelijkse werkzaamheden op, voeren we ze uit en lossen we problemen voor onze klanten op. Je eigen inzicht speelt daarin een belangrijke rol.

Over het bedrijf

Brabant Deur is al ruim 28 jaar specialist op het gebied van garagedeuren en bedrijfsdeuren. We werken in grote mate samen met onze compagnon Louwers Deurtechnieken BV. Samen zijn we twee ambitieuze bedrijven die een moderne en accurate mentaliteit hebben. We werken in kleine teams en ieder heeft een grote mate van eigen verantwoordelijkheid.

Omschrijving van de functie

Elk huis en bedrijf is afhankelijk van een goed werkende deur. Storingen of schade moeten zo spoedig mogelijk opgelost worden. Als monteur ga jij ervoor zorgen dat deze deuren gemonteerd en gerepareerd worden. Dit kan gaan om elektrische garagedeuren, bedrijfsdeuren, compact vouwdeuren, openslaande garagedeuren etc. Reparaties van alle merken deuren worden vakkundig en snel verricht.

Hoe ziet een werkdag eruit

Je werkdag begint met het doornemen van de planning op kantoor. Daarna ga je als zelfstandig monteur met een collega op pad en gaan jullie op locatie verschillende soorten garage en bedrijfsdeuren monteren en/of repareren. Je komt zowel bij mensen thuis, als bij verschillende bedrijven. De uit te voeren werkzaamheden zijn altijd klantgericht maatwerk en zeer gevarieerd. In de loop van de middag staat het oplossen van diverse storingen op het programma.

Functie eisen

  • Je bent een ervaren monteur in de nieuw- en vervangingsbouw van garage- en bedrijfsdeuren -Kennis van service & onderhoud en reparaties aan bedrijfsdeuren is een pré.
  • Minimaal 1 jaar recente ervaring in een soortgelijke functie.
  • In bezit van een rijbewijs B-E.
  • In bezit van een VCA en/of hoogwerker certificaat is een pré. Heb je dit certificaat niet, dan zorgen wij voor opleidingsmogelijkheden.
  • Zowel zelfstandig als een team speler. Je werkt samen in een team van 4 tot 5 monteurs.
  • Je bent representatief en communicatief vaardig

Bijzonderheden

  • Het gaat om een part- of fulltime functie (32-38 uur per week) met uitzicht op vast dienstverband.
  • Werktijden: maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 16.30 uur. Je zult soms later klaar zijn, dit is afhankelijk van het aantal storingsmeldingen die op die dag binnen komen.
  • Daarnaast vragen we je om in de (nabije) toekomst een keer per vier weken, een week storingsdienst te draaien (24/7)

Wij bieden

Een zelfstandige en uitdagende baan. Je bent in het bezit van een bedrijfsbus, een telefoon en een I-pad van de zaak. Basis salaris conform de cao klein metaal. Aanpassingen kunnen plaatsvinden op basis van ervaring en gewerkte jaren en geschiedden in onderling overleg.

Deurtechnieken Vacature Service en Onderhoudsmonteur Industriele bedrijfsdeuren | Deurtechnieken Brabant

Interesse?

Mail of bel snel je CV en motivatie

Mail:
bart@brabantdeur.nl
bel:
088-5058300

 

Deurtechnieken Vacature Service en Onderhoudsmonteur Industriele bedrijfsdeuren | Deurtechnieken Brabant

Bekijk hier de pagina met ons ruime aanbod aan sectionaaldeuren


Heeft u nog vragen?

Neemt u gerust contact met ons op via de contactpagina of bel naar 040 262 3930.
Onze mensen staan u graag te woord.

Kijkje in onze showroom?

Uiteraard bent u van harte welkom in onze vernieuwde showroom op onze locatie in Eindhoven. Hier kunt u voorbeelden van de deuren te bekijken en de materialen te zien en voelen om een indruk te krijgen wat de mogelijkheden voor uw garagedeur zijn.
Neem contact met ons op over een afspraak.

25 jaar ervaring

Brabant Deur heeft al ruim 25 jaar ervaring met garagedeuren van verschillende merken en met verschillende opties. Door de jaren heen hebben we talloze projecten op verschillende locaties en in diverse situaties met succes en naar tevredenheid van de klanten opgeleverd.

Wist u dat wij ook jarenlange ervaring hebben met het leveren en plaatsen van bedrijfsdeuren?

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur